• +32 468 17 39 76
  • MAAK EEN AFSPRAAK ONLINE

YL-CARS,
TOP TIER LUXURY SINCE 2018.


ONZE BEDRIJFSWAARDEN
YL-CARS is een firma gevestigd in Oevel, Westerlo. Door de traditionele tweedehands verkoop van luxegoederen achterwege te laten en een meer service gerichte en op-maat-verkoop te bieden willen we ons onderscheiden van elke andere handelaar binnen de luxe-sector. Wij zorgen ervoor dat er steeds vertrokken wordt van de wensen van onze klanten en engageren ons om een begeleiding van A tot Z te bieden. Niet enkel voor de verkoop maar ook erna.

Met deze methode willen wij ervoor zorgen dat u ons ziet als een partner, waar je zonder zorgen en flexibiliteit luxegoederen kan aanschaffen. Je zal bij ons niet het gevoel krijgen dat je bij een traditionele handelaar komt aankloppen, maar bij een vertrouwde persoon, waarbij je jezelf 100% thuis voel.

YL-cars verkoopt in heel Europa. Hierbij staan we onze klanten graag bij met de nodige expertise betreffende in- en uitvoer. Dit hoort allemaal bij onze klantenservice!


ONZE SERVICES

Wij focussen ons vooral op premium merken als BMW, Mercedes, Audi en Porsche, maar limiteren ons niet uitsluitend hiertoe. Heeft u een specifiek merk of model in gedachten staan wij altijd klaar om u verder te helpen. Om dit te garanderen hanteren wij de volgende (voor ons) zelfsprekende basispunten:

  • Zoeken van wagen op maat van onze klant (indien niet in voorraad)
  • Flexibiliteit in aankoop/verkoop/aflevering
  • A tot Z afhandeling. Na verkoop staan wij nog steeds voor u klaar met betrekking tot alle scenarios die voorkomen bij autobezitters (onderhoud, schade herstellingen, verzekeringen, etc …)
  • Onze wagens zullen voornamelijk uit Duitsland aangekocht worden waardoor er steeds de laagste prijs wordt geboden (like for like).
  • Wettelijke garantie van 1 jaar op onze wagens.
  • Tot een ultieme vertrouwensband te komen tussen klant en verkoper

 
ONDERHOUD
Na de verkoop heeft de klant een optie om ons ook verantwoordelijk te stellen voor de nazorg van de wagen. Hierbij zal er nauw met lokale dealers gewerkt worden om een spoedig onderhoud of herstelling van uw wagen te regelen. Weer een extra zorg minder voor U!CONTACT INFO

Adres: Mechelsestraat 45, 2260 Westerlo
België

Telefoon: +32 468 17 39 76

Openingsuren: Dagelijks van 09.00u t.e.m 18.00u

E-mail: info@yl-cars.be

TERUG NAAR BOVEN